Un polițist rutier a fost agresat, în ziua de 21 iunie, în timp ce-i spunea unui șofer, care mirosea a alcool,Polițist lovit cu capul în figură de un șofer beat, agresorul a fost arestat, ZCH NEWS - sursa ta de informații să sufle în etilotest. Șoferul respectiv fusese reclamat de către o femeie de 52 de ani, din județul Iași, cu privire la faptul că a șicanat-o în trafic, în localitatea Straja, din comuna Pângărați.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, fiind identificat un tânăr de 23 de ani, din localitatea Pângărați”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Întrucât emana halenă alcoolică, unul dintre polițiști a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, moment în care tânărul l-ar fi lovit cu capul în zona feței. În acel moment, polițiștii l-au imobilizat și condus la sediul poliției. Pe timpul deplasării, tânărul ar fi adresat amenințări cu acte de violență unuia dintre polițiști”.

Până la urmă, șoferul recalcitrant a fost testat, ocazie cu care s-a stabilit că avea o concentrație de 0,83 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală, ca să-i fie prelevate probe de sânge, însă a refuzat recoltarea. Polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, iar procurorul de caz l-a trimis în fața instanței, cu propunerea de arestare preventivă.

Dispune arestarea preventivă a inculpatului Gribincea Flavius-Teofil, cercetat pentru săvârşirea a două infracțiuni de ultraj și refuz de prelevare mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe o durată de 30 de zile, de la 22.06.2020 la 21.07.2020, inclusiv. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”.

C.M.

Articolul precedentRegiunea Nord-Est este avertizată cu COD PORTOCALIU până în dimineaţa de 24 iunie
Articolul următorDouă angajate au furat 270.000 euro din banii clienților unei bănci

1 COMENTARIU

Comments are closed.