reclama autocenter

Una din cele mai reușite și mai spectaculoase investiții din Roman și-a redeschis porțile. Joi, 1 iunie, a avut loc redeschiderea sezonului estival în ”Complexul Sportiv și de Agrement „Moldova”. Oficialitățile (parlamentari de Neamț, conducerea primăriei Roman, consilieri locali) au făcut un tur al complexului, pentru a vedea noutățile: a fost amenajat un teren de volei pe nisip; a fost dublat numărul de șezlonguri (de la 500 la 1000) și umbrele de plajă (de la 250 la 500); s-a extins suprafața pavelată; s-au plantat 100 de arbori în zona de picnic; s-a amenajat o pistă pentru role, două fântâni arteziene și s-a reamenajat zona pentru evenimente (scena, spațiul pentru public și cabina de proiecție); a fost de asemenea amenajată zona pentru animale de companie.

Am extins zona de plajă cu 500 de metri pătrați în acest an, dorind să oferim un confort mai mare celor care vor veni în ștrand. Știm că nu va ploua în următoarea perioadă, astfel că, cel puțin în această minivacanță, romașcanii care vor dori să vină la ștrandul municipal sunt bineveniți. Condițiile din ștrand sunt dintre cele mai bune și ne dorim să batem recordul de anul trecut, de 3.600 de vizitatori într-o singură zi. Anunțăm încă de pe acum că nu vom tolera niciun act antisocial și vom aplica la sânge regulamentul de acces în ștrand, care prevede chiar interzicerea accesului cu până la un sezon celor care nu respectă regulile de conduită”, a declarat primarul Lucian Micu.

Intrarea în ștrand costă 10 lei, de luni până joi, iar de vineri și până duminică 15 lei. Copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani plătesc un bilet de intrare în ștrand de 5 lei (cu condiția ca însoțitorii acestora să facă dovada vârstei copiilor). Pentru copiii cu vârsta de până la 3 ani inclusiv, părinții sau însoțitorii nu plătesc nimic, cu condiția să facă dovada vârstei. În timpul săptămânii, ștrandul este deschis de la ora 9.00 la ora 21.00, iar vinerea, sâmbăta și duminica programul de funcționare este până la orele 23.00.
Pentru prevenirea accidentelor în ștrandul romașcan, unde se poate intra și cu mașina, au fost montate şi două limitatoare. (D.A)

Articolul precedent21 de ani de activitate feminină rugbystică la Piatra Neamț
Articolul următorCostel Enache este dorit la FC Botoșani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comments are closed.