Tehnicianul nemțean Costel Enache este în cărți pentru a prelua conducerea tehnică a echipei de primă ligă FC Botoșani. Fostul jucător al Ceahlăului, în vârstă de 44 de ani, antrenează în prezent naționala U 15 a României. Astăzi, 1 iunie, Enache se afla la Centrul Național de Fotbal de la Buftea în cantonament cu naționala U 18 antrenată de Adrian Boingiu.

Întrebat despre posibila sa instalare la cârma echipei botoșănene, Costel Enache nu a confirmat dar nici nu a infirmat zvonul apărut în după-amiaza acestei zile. ”Am meci cu naționala U 18 a României cu Muntenegru. Sunt în cantonament. Acum înțelege ce vrei de aici. Vorbim mâine după-amiază”.

Meciul România-Muntenegru are loc astăzi, 1 iunie, cu începere de la ora 19:30.  Tricolorii, născuți în anul 1999, au mai susținut o partidă de pregătire cu muntenegrenii marți, 30 mai, când s-au impus cu 2-1.

Costel Enache și fostul antrenor al moldovenilor, Leo Grozavu, au fost colegi la FC Ceahlăul pe vremea când pietrenii au evoluat în Cupa UEFA Intertoto cu Juventus Torino. (Ana MOISE)