O familie din Roman s-a mărit recent prin venirea pe lume a celui de-al 9 lea băiețel. Mama este în vârstă de 32 de ani și l-a născut prin cezariană, la 37 săptămâni de sarcină. Deși prematur, nou-născutul a avut 3 kg și a fost declarat sănătos de echipa medicală de la Maternitatea din cadrul Spitalului Municipal de Urgență Roman. Echipa medicală care a operat-o pe Nadia a fost formată din anestezist dr. Ioana Grigore şi medicii ginecologi dr. Alina Agache şi dr. Elena Trica.

„Fiind prematur, pentru câteva zile bebelușul a beneficiat de îngrijiri medicale speciale, dar este perfect sănătos și de acum crește în bratele puternice ale mamei. În ciuda tuturor greutăților, proaspăta mămică își dorește ca toți membrii familiei să aibă sănătate și ei, ca părinți, să aibă putere să îi crească bine. Pe lângă condițiile și îngrijirile medicale de calitate primite pe timpul internării, bebelușul a primit câteva cadouri din partea conducerii spitalului”, se precizează în postarea de pe pagina oficială a SMU Roman.

Record la Maternitatea Roman: o femeie a născut al 9 lea băiețel, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAl nouălea născut al acestei familii, adus pe lume în ziua de 9 noiembrie, a primit numele Bogdan Gabriel. „Deși recunosc că mi-aș fi dorit o fată, mă bucur și de băiat, sunt obișnuită, important e să fie sănătos… să fim cu toții sănătoși. Soțul lucrează la o firmă de curățenie în oraș. Eu nu pot munci, pentru că trebuie să mă ocup de băieți. Cel mai mare are 15 ani, dar pe cei mici trebuie să îi pregătesc de școală, să fac mâncare, curat, să spăl. Uneori mai reușesc să muncesc cu ora”, a relatat Nadia Corina, tânăra mămică.

Impresionați de cazul în sine și de situația acestei familii, medicii spitalului i-au făcut cadou nou-născutului, la externare, produse de igienă și îmbrăcăminte. (C.I.)

Articolul precedentGALERIE FOTO Prevenire prin educație la Liceul Tehnologic din Nisiporești
Articolul următorLIDL a retras de la vânzare Sødergaarden Chifteluțe de cod, în stil scandinav 340g; produsul conţine bacteria Listeria Monocytogenes
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.