0:00

Record de viteză pe DN 2: 190 km/h, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoliţiştii din Bacău au consemnat, sâmbătă, 6 august, noi recorduri de viteză pe DN 2.

Aparatul radar a înregistrat doi tineri şoferi, de 19 și 21 de ani, care îşi conduceau autoturismele cu viteze de 190 și respectiv 156 km/h, potrivit buletinului de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Bacău.

“În jurul orei 7:15, polițiștii rutieri care acționau pe DN 2, au depistat, în afara localității Faraoani, un tânăr, care conducea cu viteză excesivă. Cel în cauză, în vârstă de 19 ani, din comuna Corbasca, a fost înregistrat de aparatul radar, conducând cu viteza de 190 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.500 de lei, iar ca măsură complementară, polițiștii i-au reținut permisul de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru  90 de zile”, potrivit IPJ Bacău.

“La scurt timp, pe același sector de drum, polițiștii rutieri au surprins cu aparatul radar un autoturism, care se deplasa cu viteza de 156 km/h. La volanul autoturismului, polițiștii au identificat un tânăr, de 21 de ani, din județul Iași, față de care au luat măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 1.875 de lei și măsura complementară a reținerii permisului de conducere pentru 90 de zile”, afirmă poliţiştii rutieri. (ZCH NEWS)

Articolul precedentTabără de creație la Bălușești
Articolul următorPROFI se extinde: Încă două magazine
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.