Record cu mopedul: 10 zile din Franţa la Albiţa!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii de frontieră de la Albiţa (Vaslui) au descoperit, marţi, 18 octombrie, un moped declarat furat în Franța în urmă cu 10 zile, potrivit unui comunicat de presă al Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Iaşi.

„În jurul orei 5:30, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieși din țară, cetățeanul român Radu P., în vârstă de 34 de ani, domiciliat pe raza județului Botoșani, care transporta cu ajutorul unei remorci un moped marca Jiajue, înmatriculat în Franța. Existând suspiciuni cu privire la proveniența mopedului transportat, lucrătorii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit că acesta figurează în bazele de date ca fiind furat, semnalare introdusă de autoritățile din Franța la data de 08.10.2016”, a declarat inspector principal Irina Mirică, purtător de cuvânt al STPF Vaslui.

Bărbatul a declarat că el doar transporta mopedul pentru un cetățean din Republica Moldova și nu avea cunoștință despre faptul că acesta este furat sau implicat în vreun litigiu. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări „sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, iar mopedul, în valoare de 9.000 lei, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor. (ZCH NEWS; FOTO: ITPF Iaşi)

Articolul precedentRealizări culturale ale Poliţiei Neamţ
Articolul următorPoliția Neamț mai scoate 9 posturi la concurs
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.