marius-coserariuInspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Neamț a obținut locul al II-lea la Festivalul Național al Artiștilor Amatori din cadrul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), se precizează într-un comunicat de presă.

Cea de a VII-a ediție a Festivalului Național al Artiștilor Amatori din cadrul MAI a avut loc, în intervalul 10-14 octombrie, la Centrul Cultural ”Mihai Eminescu” din Târgu Mureș.

IPJ Neamț a fost reprezentat de agentul șef principal Mihai Coșerariu, din cadrul Postului de Poliție Dămuc. El a participat la secțiunea-muzică folk cu două melodii, respectiv “Dacă am putea” – compoziție proprie și “Capul de la Torda” din repertoriul lui Gil Ioniță.

„Din aproape 50 de participanți la această secțiune, polițistul nemțean a reușit să se claseze pe cel de-al doilea loc, obținând astfel o recunoaștere consecutivă (și la ediție precedentă a obținut locul al II-lea) a talentului său de a transmite prin muzică ceea ce simte”, se mai precizează în comunicat.

Versurile „Dac-am putea să fim mai buni și mai umani/Să renunțăm la lupta absurdă pentru bani/Să dăruim un strop din ceea ce primim/Să credem în iubire și mai smeriți să fim” aparţinând piesei “Dacă am putea” completează comunicatul de presă semnat de şeful IPJ Neamţ, comisar șef Paul Tablan. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Facebook)

Articolul precedentCopil fugit din Podoleni, găsit după 3 ore la Piatra Neamţ!
Articolul următorRecord cu mopedul: 10 zile din Franţa la Albiţa!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.