0:00

Polițiștii nemțeni vin cu o serie de recomandări pentru șoferi, astfel încât perioada concediilor să fie una liniștită, fără accidente sau altfel de incindente.

Recomandări ale polițiștilor pentru siguranță în trafic, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Weekend-urile de vară sunt  asociate cu activități recreative și distractive, cum ar fi întâlniri cu prietenii și familia, excursiile sau călătoriile cu mașina. Cu toate acestea, înainte de a porni într-o excursie sau de a ne întâlni cu cei dragi, să ne amintim de siguranță!

Viteza excesivă nu este o soluție pentru a scurta timpul!

După o săptămână plină de activități și cu multe ore de muncă, fiecare își dorește să ajungă cât mai repede la destinație. De fapt, această alegere nu face decât să ne expună unor pericole iminente, atât pe noi, cât și pe ceilalți participanți la trafic.

Respectarea limitelor de viteză este esențială!

Recomandări ale polițiștilor pentru siguranță în trafic, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAcestea sunt stabilite pentru a garanta o deplasare sigură, în parametri optimi, atât din punct de vedere al infrastructurii rutiere, cât și a capacității noastre de a reacționa fizic asupra comenzilor autovehiculului.

Alcoolul și substanțele psihoactive pot provoca tragedii!

Aceste substanțe pot afecta judecata, coordonarea motorie, timpul de reacție și capacitatea de a lua decizii corecte în trafic. În nicio situație nu este acceptabil să conducem vehiculul dacă suntem sub influența alcoolului sau a altor substanțe! Suntem pregătiți și pentru acest weekend. Acordați prioritate siguranței rutiere!”, precizează comunicatul de presă al IPJ Neamț.

Angela Croitoru

Articolul precedentFiltre ale poliției în Neamț: 70 de amenzi și 4 permise reținute
Articolul următorUrs în zona Lacu Roșu-Trei Fântâni
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.