0:00

Studenții Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, Extensia Piatra Neamț, vor susține miercuri, 26 iunie, ultimele două recitaluri cu public.

Recitaluri de vioară și chitară ale studenților Academiei clujene de Muzică la Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrimul eveniment va avea loc la ora 15:00, în sala Cupola a Bibliotecii Județene „G. T. Kirileanu” Neamț, unde studentele anului IV, Adelian Gireadă, Medeea Gireadă și Dorina Shelever, vor oferi un recital de vioară. Acestea sunt coordonate artistic și muzical de cda. Emanuel Iacob, fiind acompaniate la pian de asist. univ. dr. Kozma Istvan Levente.

Recitaluri de vioară și chitară ale studenților Academiei clujene de Muzică la Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAl doilea recital, programat pentru ora 18:00, se va desfășura în sala Amfiteatru a Autonom Services S.A. din Piatra-Neamț. Clasa de chitară, condusă de conf. univ. dr. habil. Constantin Andrei și lector univ. dr. Ștefan Trifan, va prezenta spectacolul intitulat „Recital de Chitară”, ce va include muzică de cameră și ansamblu de chitare. Intrarea la ambele evenimente muzicale este liberă, în limita locurilor disponibile.

Denisa POPA

Articolul precedentZiua Internațională a Luptei Împotriva Abuzului și Traficului Ilicit de Droguri
Articolul următorFOTO Festivități de Ziua Drapelului Național al României
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.