reclama autocenter

BANI

Consilul Județean Neamț a demarat implementarea unui amplu proiect a cărui valoare totală este de 25.486.365,96 lei. Contribuția CJ Neamț este de 1.112.009,88 de lei, iar autoritatea de management este reprezentată de Ministerul Dezvoltării Regionale prin organizmul intermediar – Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

”Vreau să mulțumesc ADR Nord-Est pentru susținerea în fața autorităților de la București și pentru obținerea acestui proiect. Iată că în județul Neamț intră suficienți bani, chiar dacă banii nu sunt niciodată suficienți, important este cine beneficiază de acest proiect pentru că este vorba de elevi, copii, părinți profesorii care lucrează în centru și întreaga comunitate locală”, a declarat Culită Tărâță, președinte al Consiliului Județean Neamț.

”Cred că este un moment extrem de important – implementarea acestui proiect – pentru că specificul acestui județ, din punct de vedere al instituțiilor sociale adună destule componente care fac sarcina Consiliului Județean și a primăriilor să fie destul de grea. Componenta socială trebuie adusă la un anumit nivel și cred că este foarte important faptul că ușor, ușor, prin strădania președintelui Culită Tărâță, începe să se schimbe abordarea într-un domeniu care ar fi trebuit să fie prioritar pentru județul Neamț”, a precizat Constantin Apostol, director ADR Nord-Est.

Durata de implementare a proiectului este de 22 de luni și se urmăreștere obținerea de rezultate la nivel de infrastructură: construirea unei săli de sport de 777 metri pătrați, reabilitarea și modernizarea a trei corpuri de clădire, amenajarea unui teren de sport și a unui teren de socializare în aer liber, precum și dotarea acestor structuri cu echipamente specifice, plecând de la mobilier și terminând cu echipamente IT, materiale didactice și aparatură pentru recuperare a copiilor rezidenți ai Centrului pentru Educație Incluzivă Ștefan cel Mare din comuna cu același nume. (I. CĂLIN)

Articolul precedentVictorii la scor pentru HCM Roman
Articolul următorDe la Timișoara pentru toată țara