0:00

Știre actualizată. Răpire ca-n filme în Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: În imaginile vizionate de poliţişti, surprinse de camerele de supraveghere  dintr-o zonă a oraşului aflată în apropierea barăcii în care ar fi fost dusă femeia „răpită”, bărbatul şi femeia merg împreună, liniştiţi.

„Nu era nici legată, nici bruscată, nici ţinută cu forţa”, precizează subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Aşa-zisul răpitor este cercetat în stare de libertate, tocmai pentru că împotriva lui nu au fost găsite suficiente probe în susţinerea faptelor descrise de femeie.

Iar unele aspecte din declaraţiile date de victimă par a fi neconforme cu imaginile surprise de camerele de supraveghere. De exemplu, faptul că femeia ar fi fost dusă cu forţa, legată la ochi cu o eşarfă, până la acea baracă.

Știre inițială: O femeie, de 41 de ani, susține că a fost legată la ochi, răpită şi dusă într-o fostă bază sportivă din Piatra Neamţ.

Marţi, 21 iunie, în jurul orei 19,30, femeia ieşea dintr-un bar din oraş, când a fost urmărită de un bărbat, în vârstă de 61 de ani, din Piatra Neamţ. Acesta a legat-o la ochi, potrivit declaraţiilor victimei, după care a fost dusă cu forţa şi încuiată într-o baracă de pe strada Bistriţei, la periferia oraşului, potrivit informaţiilor furnizate de subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Interesant este faptul că bărbatul nu i-a luat victimei telefonul mobil, aceasta având astfel posibilitatea să sune la poliţie şi să anunţe faptul că a fost răpită.

Poliţiştii au reuşit să ajungă la faţa locului, în baza informaţiilor primite de la victimă şi să o elibereze.

Știre actualizată. Răpire ca-n filme în Piatra Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTot aseară, bărbatul a fost identificat şi audiat. Însă, în declaraţiile victimei, probabil din cauza şocului suferit, există mai multe neconcordanţe. Din cauza probelor insuficiente poliţiştii nu au reuşit, încă, să-l reţină pe principalul suspect. Acesta are un buletin provizoriu la o adresă din cartierul Speranţa din Piatra Neamţ, dar, din verificările poliţiştilor nu locuieşte de fapt acolo.

Ancheta urmează să lămureacă toate detaliile acestui caz care se anunţă a fi unul controversat.

Angela Croitoru

Foto: IPJ Neamț

Articolul precedentVIDEO. Arde un motel din Bicaz
Articolul următorCod galben de vânt în regiunea Nord Est
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.