Juristul Radu Firăstrău de la Roman este noul director interimar al Direcției de Sănătate Publică Neamț, începând de astăzi, 23 martie. Radu Firăstrău a condus Casa de Asigurări de Sănătate, acum 7 ani. El o înlocuiește la DSP pe Anca Brândușa Movilă, căreia prefectul de Neamț i-a cerut demisia, în mod repetat, reproșându-i lipsa de comunicare, necunoașterea legislației din domeniu și lipsa de implicare, mai ales în situația de criză generată de infecția cu coronavirus.

Numirea lui Radu Firăstrău în fruntea Direcției de Sănătate Publică s-a făcut prin ordin al ministrului Sănătății.

C.M.

2 COMENTARII

  1. coincidenta sau nu, acum 7 ani tot domnul Lazar era prefect. Ce se mai potrivesc politic unele chestii…când e vorba de numiri si funcții. Asteptam sa vedem cine urmeaza, pe motiv de lipsa de comunicare si de implicare….. tot cei de la PNL si amicii lor sunt cei mai capabili in perioada asta. Aceleasi apucături ca și cei de la celelalte partide.

  2. Mă întrebam cât mai rezistă unii în anumite funcții; este doar un joc politic previzibil și plin de ură din partea celor care, printr-un compromis pentru binele țării, sunt la putere.
    Fiind o adunătură de amatori nu pot face altceva, beneficiază din plin de acest compromis și experimentează tot felul de interese private.
    Asa ar proceda orice mafiot ajuns, chiar și ocazional, pe o anumita poziție de decizie.
    Ei nu au înțeles și nici nu înțeleg că tot ceea fac se vede.

Comments are closed.