Puține firme din Neamț mai angajează, pe final de an, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiOferta de locuri de muncă în domeniul privat este astăzi, 7 decembrie, destul de limitată, doar 212 posturi în județul Neamț și foarte puțin diversă.

Acum, pe final de an, cei care vor să se angajeze au puține variante de alegere. În confecții textile și în comerț sunt cele mai multe joburi disponibile. Zona Roman este cea mai ofertantă în ambele domenii. Chiar și pentru cei necalificați încă sunt firme de construcții și producătoare de materiale de construcții care au nevoie de angajați.

În zona Piatra-Neamț sunt căutați muncitorii calificați pentru fabricile de mobilă și lucrătorii în comerț. Cele mai puține locuri de muncă (22) sunt tot în zona Târgu Neamț. Sunt doar cinci firme care angajează, cele mai multe joburi fiind în confecții textile.

Toate locurile disponibile în această săptămână sunt în evidența Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Neamț, care poate oferi relații celor interesați la numărul de telefon 0233.237780.

C.I.

Articolul precedentBăiat rănit grav după ce a făcut stânga, într-o mașină
Articolul următorÎncă 75 de nemțeni confirmați Covid. Puține teste la nivel național