Puloverele – cele mai versatile piese de iarnă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiVenirea anotimpului rece impune o schimbare drastică în ceea ce privește garderoba, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Din punctul de vedere al iubitorilor de modă, hainele groase pot constitui un dezavantaj deoarece nu toate se așează bine pe corp și nu pot fi incluse în combinații stilistice mai excentrice.

Pentru a compensa numărul de opțiuni reduse, trebuie să vă alegeți cu grijă piesele pe care doriți să le purtați. Spre exemplu, una dintre cele mai specifice articole vestimentare pentru anotimpul de iarnă este puloverul, care este o piesă fundamentală atât pentru doamne, cât și pentru domni. Pentru că există atât de multe modele disponibile pe piață, v-am pregătit câteva sugestii, care să vă ajute să selectați mult mai ușor piesele, astfel încât să profitați de ele la maximum și să nu irosiți niciun bănuț.

Idei de pulovere damă

Puloverele de damă sunt mult mai variate decât cele de bărbați. În primul rând trebuie să vă asigurați că aveți la dispoziție câteva opțiuni clasice, care pot fi asortate ușor. Astfel, nu trebuie să vă lipsească sub nicio formă câteva pulovere simple, în culori neutre, atât cu guler, cât și cu decolteu în V. Cele din urmă pot fi asortate perfect cu o cămașă, de preferat albă sau într-o nuanță similară cu cea a puloverului ales

De asemenea, puteți încerca și câteva modele mai îndrăznețe, care sa atragă atenția, mai ales dacă alegeți să purtați niște pantaloni simpli, clasici. O idee ar fi puloverele în dungi, pulovere cu gulere în forme mai putin obișnuite, puloverele cu spatele gol sau chiar cu aplicații: pietre, paiete, fire strălucitoare.

Idei de pulovere bărbați

În ceea ce privește vestimentația pentru bărbați, aceasta a fost întotdeauna mai simplă, ceea ce se poate reflecta inclusiv la o piesă clasică așa cum sunt puloverele. Fie că alegeți un articol cu guler rotund sau cu guler în v, acesta poate fi asortat cu ușurință cu o cămașă simplă, pentru a rezulta un look mai elegant și mai bine compus.

Și puloverele de bărbați pot arată extrem de bine cu model, tot în dungi sau cu alte modele. De exemplu, astfel de pulovere cu motive pot fi un cadou foarte cool pentru sărbători cu care chiar nu puteți da greș.

Prin urmare, puloverele rămân una dintre piesele de bază, care ar trebui să se regăsească fără niciun dubiu în garderoba oricui.

Articolul precedentVIDEO. La un pas de tragedie: bărbat cu arsuri la cap și mâini într-un incendiu care i-a distrus casa
Articolul următorPiatra-Neamț: Incendiul a afectat 20 ha din dealul Pietricica. Peste 200 de oameni s-au luptat cu flăcările
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.