0:00

Publiserv avertizează șoferii: circulaţi cu prudenţă, carosabilul este umed!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn Piatra-Neamţ, cele 7 utilaje ale Publiserv care staţionează în puncte cheie ale oraşului au împrăştiat încă de aseară, 28 noiembrie, material antiderapant pe principalele artere ale oraşului în ideea de a preîntâmpina formarea de polei. Astăzi dimineaţă, potrivit purtătorului de cuvânt al instituției, Mihai Alexandru, a continuat acţiunea de împrăştiere sare şi nisip, iar angajaţii societăţii au lucrat la deszăpezirea manuală a treptelor, trotuarelor şi podurilor din oraş.

Publiserv avertizează șoferii: circulaţi cu prudenţă, carosabilul este umed!, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Se circulă în condiţii normale. S-a împrăştiat material antiderapant în decursul nopţii şi dimineţii. De la prima oră se acţionează cu 25 de oameni pentru deszăpezirea manuală a podurilor, scărilor şi trotuarelor în punctele mai importante. Avem recipiente încărcate cu nisip şi sare în 20 de locaţii din oraş care vor fi utilizate la deszăpezirea manuală. Ţinem lucrurile sub control”, a precizat Mihai Alexandru.

În ciuda intervențiilor, Publiserv avertizează șoferii că în continuare carosabilul este umed, iar temperatura în scădere uşoară. La ora 11,00, în Piatra-Neamţ se înregistrau 0 grade Celsius, -2 grade în Roman şi -1 grad la Târgu–Neamţ. Şoferii sunt sfătuiţi să nu calce acceleraţia şi să circule cu prudenţă, pentru că există riscul de a derapa în condiţiile unei umidităţi crescute la nivelul carosabilului.

Şi pe drumurile naţionale din Neamţ au acţionat angajaţii Secţiei Drumuri Naţionale ai CNAIR, cu 25 de autoutilaje care au împrăştiat 123 de tone antiderapant, în principal sare, pe drumurile naţionale 2, 12C, 15, 15B, 15C, 15D, 15E, 15F, 15G şi 17B, ne informează Nicolae Popovici, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale Drumuri şi Poduri Iaşi.

Angela Croitoru

Articolul precedentPiatra Neamț. Spectacol și paradă de Ziua Națională a României
Articolul următorPagubă de 50.000 de euro de la lemn tăiat ilegal
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.