0:00

Piatra Neamț. Spectacol și paradă de Ziua Națională a României, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiZiua Națională a României va fi marcată și la Piatra Neamț cu ceremonii militare și defilare de trupe și tehnică de luptă. Cei care vor să serbeze în stradă și vor să-i vadă pe militari în momente de sărbătoare sunt așteptați pe 1 decembrie, cu începere de la ora 12:00, Piaţa Ştefan cel Mare din municipiul Piatra Neamţ.

“Din detaşamentele de defilare fac parte Drapelele de Luptă şi militari din cadrul Batalionului 634 Infanterie „Mareşal Józef Piłsudski” din Piatra Neamţ, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ şi tehnică militară/autospeciale aparţinând Batalionului 634 Infanterie „Mareşal Józef Piłsudski”, Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ, Direcţiei Regionale de Informaţii Moldova Nord şi Poliţiei Locale Piatra Neamţ“, anunță Vasile Vânău, ofiţer de informare şi relaţii publice la Batalionul 634 Infanterie „Mareşal Józef Piłsudski”.

După defilare urmează un spectacol artistic unde vor evolua Ansamblul de cântece populare „Nemţişorul”, Grupul Vocal „Floare de Colţ” şi Ansamblul Folcloric „Brâul Roşu”, cu sprijinul Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ, instituţie de cultură parteneră a Cercului Militar Piatra Neamţ.

G.S.

Articolul precedentTânără rănită într-un accident în Piatra Neamț
Articolul următorPubliserv avertizează șoferii: circulaţi cu prudenţă, carosabilul este umed!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.