Publiserv are planuri îndrăznețe pentru 2019, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSocietatea Publiserv, după un final de an mai zbuciumat, pare să aibă are planuri îndrăzneţe pentru 2019. Firma municipiului Piatra Neamţ anunţă că se bazează pe un buget estimat undeva spre 15.000.000 de lei, sumă care poate să mai crească dacă apar lucrări contractate cu diverși investitori privați, așa cum s-a întâmplat pe final de 2018.

Partea principală a activității societății, cea privind capitolul “reparaţii capitale străzi” are în vedere o suprafață  estimată la  80.000 mp. „Ne-am deplasat pe teren, am discutat cu primarul Dragoș Chitic, am văzut practic toate străzile din oraș și împreună cu compartimentele de specialitate din Primărie  vom stabili exact care străzi şi tronsoane vor intra lucru anul acesta”, a declarat directorul Gheorghe Triboi.

În paralel, vor continua lucrări edilitare precum amenajarea de parcări în  cartierul Speranţa, pe Aleea Viforului-zona sediu Poliţia Locală Piatra Neamţ, reparaţii la trotuarele din cartierul Precista, de la Petrodava până la sensul giratoriu de la Şcoala Nr. 4; pe bd. Traian, de la Rompetrol la intersecţia cu str. Lămâiţei. De asemenea vor fi efectuare reparaţii capitale în parcările în care asfaltul are un grad mare de uzură, reparaţii trotuare înParcul Central, va fi finalizat  sensul giratoriu din zona Gării Piatra Neamţ, etc.

De asemenea, în atenţia agentului economic subordonat CL Piatra Neamţ se vor afla şi următoarele tipuri de lucrări: reparaţii cu asfalt a străzilor pietruite, reparaţii locuri de joacă, ridicare cămine la cota străzii, reparaţii mobilier stradal, indicatoare rutiere, alei pietonale, străzi, intervenţii furnizori de utilităţi, canalizare pluvială şi, nu în ultimul rând, amenajări care să sporească siguranţa rutieră: refacere marcaje rutiere, montare stâlpişori la trecerile de pietoni, realizarea de limitatoare de viteză (cocoaşe) din asfalt, realizare alveolă staţie de autobuz Piaţa Dărmăneşti.(M.N.)

Articolul precedentMedicii arestați pentru mită au fost cercetați și anul trecut, dar dosarul a fost clasat
Articolul următorL3 CSM Ceahlăul Piatra Neamţ-Sănătatea Darabani (06.04; 17:00)
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.