reclama autocenter

cladire publiserv

După apariția articolului ”Publiserv se vinde pe bucăți” din ziarul nostru, am fost sunați la redacție de cea care conduce societatea, dna. Cornelia Tudorancea. În esență, dânsa a dorit să lămurească, din punctul de vedere al societății, două aspecte, unul privind vânzările de active și al doilea privind incompatibilitatea.

”Apartamentele scoase la vânzare pe Privighetorii sunt la demisol, iar terenul din Gara Veche e acolo unde am avut stația de asfalt și ne-au obligat s-o mutăm pentru că nu ne încadram în normele de mediu. Terenul e gol și ne sună Garda de Mediu în fiecare săptămână să mergem să-l curățăm, că-l folosesc cetățenii din zonă să-și arunce gunoaiele acolo. Deci, ce se vinde acum sunt obiective TOTAL inutile, care nu contribuie cu nimic la activitatea societății. Păcat că nu s-au vândut mai dinainte. Dacă se vindeau în 2008, când erau prețurile babane, în loc să se ia credite de la bănci, credite care au și dus la insolvență, poate acum nu mai eram în insolvență. Dar, repet, în planul de reorganizare, una din măsurile dispuse și aprobate de judecătorul sindic este tocmai vânzarea acestor obiective care nu contribuie cu nimic la activitatea societății”, a declarat dna. Tudorancea.

Din acest punct de vedere, cam așa stau lucrurile. Problema este cum au ajuns respectivele apartamente în zestrea Publisev și dacă tot timpul au fost la fel de inutile. În privința creditelor, doamna directoare are dreptate. Mai rămâne să ne lămurim cu spațiul din Piața Mihail Kogălniceanu, din centrul municipiului Piatra Neamț.

Doamna Tudorancea a folosit prilejul telefonic și pentru a puncta câte ceva în privința incompatibilității constatate de ”Onor ANI”: ”Eu nu am depus contestație pentru că mi s-a părut inutil să cheltuiesc bani și timp cu asta, în condițiile în care măsura dispusă de ANI a fost eliberarea din funcția de consilier local. La un an și jumătate de când eu nu mai sunt consilier…! Iar cu interdicția de a ocupa funcție public… Eu nu am de gând să mai ocup nicio funcție publică. După ce scot Publiserv din insolvență, este ambiția mea să mă retrag. Îmi propun să mă odihnesc 3 ani, să-i las pe cei mai tineri să facă”.

Dana OSTAHIE

Articolul precedentTroleibuzul, bun de plată
Articolul următorDrupo, pierderi versus câștiguri