• Creșterea importanței României în Uniunea Europeană, întărirea parteneriatului strategic cu Statele Unite ale Americii și aderarea țării la Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică sunt obiectivele pe care PSD și le-a propus pentru noua guvernare

PSD va susține relansarea economică europeană, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPSD a gândit măsuri eficiente pentru ca România să redevină un actor economic important în Uniunea Europeană. Țara a pierdut foarte mult pe acest plan în ultima vreme, din cauza pandemiei și de aceea echilibrul trebuie restabilit urgent pentru a putea continua strategiile externe.

„Relansarea economică trebuie să fie obiectivul prioritar în următorii patru ani! Este nevoie să creștem rolul țării în Uniunea Europeană și să consolidăm parteneriatul strategic cu Statele Unite ale Americii.

De asemenea, vom milita pentru întărirea profilului României în NATO prin consolidarea flancului estic al Alianței și armonizarea parteneriatului strategic cu SUA pentru proiectele de apărare europeană. Dar trebuie să fim conștienți că este nevoie de dezvoltarea și susținerea sectorului economic pentru politica externă. De aceea, ne vom axa pe atragerea de investiții străine, promovarea exporturilor și crearea de locuri de muncă.

Ne-am propus ca până în 2022, România să devină și membru în Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică“, a declarat Radu Tudorel, candidatul PSD Neamț la Camera Deputaților.

Traversăm o perioadă atipică care împinge aleșii să schimbe politicile externe, pentru ca România să continue consolidarea profilului său internațional.

„România are nevoie de oameni competenți la conducere ca sa poată reveni la nivelul economic din 2019! PSD a gândit strategiile de care are nevoie țara, dar trebuie și aplicate, pentru că performanța politicii externe se răsfrânge asupra tuturor domeniilor de activitate. Pe 6 decembrie, românii își va alege echipa care să îi reprezinte în Camera Deputaților și Senatul României. Avem nevoie de oameni responsabili pentru salvarea țării!“, a mai declarat Radu Tudorel, candidatul PSD Neamț la Camera Deputaților.

Articolul precedentUn bărbat a fost reținut după ce a dat foc la gospodărie
Articolul următorAndrei Carabelea, primarul municipiului Piatra Neamț: Votul tău contează! Vino pe 6 decembrie la vot pentru a susține dezvoltarea municipiului Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.