Odată cu începerea noului an școlar, Organizația de Tineret a Partidului Social Democrat din Târgu-Neamț, alături de președintele PSD din localitate s-au gândit să ofere ghiozdane și rechizite mai multor elevi ce provin din familii cu o situație financiară modestă. Ei au mers personal pe la casele elevilor norocoși și le-au înmânat ghiozdanele, spre bucuria părinților și mai ales a celor mici. Primarul Daniel Harpa a ținut să mulțumească pe această cale mai tinerilor pesediști din organizația pe care o conduce pentru inițiativă.

„Le mulțumesc celor de la TSD Târgu Neamț pentru implicarea în viața comunității noastre, pentru inițiativele frumoase și pentru faptul că îmi sunt alături. În prima zi de școală, câțiva copii din orașul nostru au primit cadou rechizite și ghiozdane noi. Este un gest firesc pe care l-am făcut în fiecare an la începutul școlii, gest pe care îl vom repeta an de an. Mi se pare normal să fii în asemenea momente alături de niște copii buni la învățătură, cuminți, dar care nu au avut șansa de a trăi într-o familie cu o situație materială decentă”, a declarat primarul Daniel Harpa. (C.T. STURZU)

Articolul precedentŢeparul cu locuinţe ANL, condamnat definitiv la 5 ani de închisoare
Articolul următorDrifterii pietreni, rezultate merituoase la Drift Grand Prix Bucureşti GALERIE FOTO
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Decât să tot dăm de pomană (ba rechizite, ba pachete cu alimente …) nu mai bine atragem investori sau elaborăm strategii pentru dezvoltarea economiei zonale și astfel putem crea noi locuri de muncă, pentru părinții acelor copii nevoiași ? Nu ar fi mai bine așa ?
    ( nu contează culoarea politică, toți se grăbesc să- și promoveze imaginea , prin așa zisele campanii de ajutorare pozându-se cu acești copii amărâți, oferind diverse obiecte , cu diferite ocazii – începerea anului școlar, Paște, Crăciun….)

Comments are closed.