0:00

PSD Neamț marchează semnarea contractului pentru proiectarea și execuția tronsonului Leghin- Târgu-Neamț din Autostrada A8, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi am fost prezent la un moment decisiv pentru dezvoltarea județului Neamț și a întregii regiuni: semnarea contractului pentru proiectare a și execuția Secțiunii 3 din Autostrada #A8, 𝐭𝐫𝐨𝐧𝐬𝐨𝐧𝐮𝐥 𝐋𝐞𝐠𝐡𝐢𝐧-𝐓âr𝐠u-𝐍𝐞𝐚𝐦𝐭̦.
Cu o lungime de circa 30 km, acest tronson finanțat prin PNRR va cuprinde 13 poduri, 11 pasaje, 2 viaducte, 2 noduri rutiere – DN15B (Vânători-Neamț) și DN15C (Târgu-Neamț).

PSD Neamț marchează semnarea contractului pentru proiectarea și execuția tronsonului Leghin- Târgu-Neamț din Autostrada A8, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiEchipa social-democrată reprezintă Neamțul cu succes în relația cu autoritățile centrale. Felicitări și mulțumiri premierului Marcel Ciolacu – președintele PSD și ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, pentru susținerea și implementarea celui mai important proiect de infrastructură rutieră a Moldovei!

Avem acum certitudinea că vom circula pe autostrada Unirii în următorii ani. O realizare care marchează îndeplinirea angajamentelor asumate de PSD și a promisiunilor făcute de noi către nemțeni.

Totodată, astăzi au fost semnate contractele pentru proiectarea și execuția Lotului 1 al A0 Nord: Joița- Corbeanca și a Tronsonului 4 din Autostrada Sibiu- Făgăraș.
Drumuri bune tuturor! #AutostradaA8 #DezvoltareRegională #ProgresNeamț #PSD #echipaPSDNeamț #pentruOameni

Daniel Vasilică Harpa, președinte PSD Neamț

Articolul precedentPrimele rețineri în cazul dispozitivelor de vapat și jeleurilor cu droguri: un polițist, un psiholog și un canadian printre suspecți
Articolul următorAJPIS Neamț: call-center pentru beneficiarii ajutoarelor sociale guvernamentale
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

Comentariile sunt închise.