Munteanu_Ioan

* ”Am insistat să nu mai vină acum în Neamț, ci înainte de turul 2; e mai important să ridicăm atunci scorul”, a declarat Ioan Munteanu, directorul acestei campanii

Social-democrații din Neamț, alături de colegii lor de alianță de la UNPR și PC, par să-și fi alcătuit un plan riguros pentru campania electorală la finalul căreia vor să-l scoată pe Victor Ponta președintele României. Atât de riguros, încât calculele le-au arătat că stau destul de bine cu organizarea și mobilizarea, așa încât nu e nevoie acum să folosească ”artileria grea”, adică tocmai candidatul. Victor Ponta era anunțat să vină în județ săptămâna viitoare, după pelerinajul de la Iași. Acum, deputatul Ioan Munteanu, care e directorul de campanie al PSD Neamț tura asta, spune că i s-a transmis candidatului că nu e nevoie să dea piept cu alegătorii nemțeni. Nu deocamdată.

”Am insistat să nu mai vină acum, ci să vină undeva între cele două tururi. E mai important să ridicăm scorul atunci, la turul 2”, a declarat Munteanu, adăugând că, totuși, județul va fi călcat de social-democrați și uneperiști de la București, ocupanți ai funcțiilor de ministru, secretar de stat sau șef de agenție guvernamentală, ca să nu creadă cineva că sunt ai nimănui.

Cu precizarea că ”nu înseamnă că stăm liniștiți sau că ne culcăm pe-o ureche”, Ioan Munteanu  și-a exprimat convingerea că ”Victor Ponta va obține un scor foarte bun” și că ”din cei 14 candidați, el este sigur că va ajunge în turul al doilea”. Având argumentele sale, deputatul Munteanu a prezis un 40-45% pentru Victor Ponta în primul tur, iar pe Neamț un optimist 50-55%. Asta se va obține, a detaliat directorul de campanie, prin instructajul și monitorizarea zilnice ale activului de partid, de la lideri până la membrul de rând. Deja au fost înmânate ghiduri celor care vor reprezenta Alianța PSD-UNPR-PC în secțiile de votare și ghiduri de acțiune pentru fiecare militant.

”Monitorizăm zilnic și, acolo unde găsim neajunsuri, îi ajutăm să elimine sincopele, astfel încât să nu afecteze rezultatul alegerilor. Nu acceptăm superficialitatea și treaba de mântuială! Vom conta enorm pe munca în echipă. Suntem încrezători că în Neamț putem obține rezultatele pe care ni le dorim. Și totul în cadrul legal. Nu vreau să aducem vreun vot care nu e al nostru în procesul verbal, dar nici nu vreau să ajungă vreun vot de-al nostru la altcineva în procesul verbal”, a adăugat Ioan Munteanu. (D. OSTAHIE)

Articolul precedentDe bună voie și silite de falimentul Locato 16 asociații se aleg cu centrale termice
Articolul următorFRF umblă cu imnul vopsit