• Proasta idee de a închide piețele agroalimentare a dus la creșterea prețurilor la fructe și legume în supermarketuri
• „Se întâmplă atâtea lucruri triste, care îi afectează pe toți românii, din cauza acestei guvernări incompetente“, a declarat Cătălin Zamfira, candidat al PSD Neamț la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaților

PSD: Belelele aduse de liberali românilor curg în cascadă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDecizia Guvernului Orban de a închide piețele agroalimentare a atras după sine decizia patronilor de supermarketuri de a crește considerabil prețul fructelor și legumelor, speculând faptul că românii nu au de unde își procura aceste produse și vrând-nevrând vor plăti pentru ele atât cât li se va cere.
Din păcate, în această situație, cetățenii țării sunt total lipsiți de apărare. „O guvernare, dacă e făcută pentru oameni și cu oameni, nu poate permite așa ceva! Dar la noi, liberalii se dovedesc a fi dușmanii poporului. Au decis să închidă piețele agroalimentare – cea mai stupidă decizie pe care o puteau lua, cu victime directe producătorii români și consumatorii! Dar în același timp, și-au vândut sufletele străinilor, căci au pus mai presus de interesul țării, al cetățenilor, pe cel a străinilor care derulează afaceri, care desfac marfă în România. Așa au lăsat libere mall-urile, supermarketurile, unde mărfurile românești sunt câte să le numeri pe degete. Iar străinii, profitând de prietenia Guvernului Orban, și dornici de a face profituri colosale peste noapte, au schimbat prețurile la fructe și legume! Ceea ce poate durea cel mai tare în această perioadă, când se pune accent, se recomandă de către medici și specialiști consumul de fructe și și legume, aport de vitamine! Se întâmplă atâtea lucruri triste, care îi afectează pe toți românii, din cauza acestei guvernări incompetente“, a declarat deputatul Cătălin Zamfira, candidat al PSD Neamț la un nou mandat la Camera Deputaților.
În ultimele zile, prețurile la legume proaspete au explodat, crescând în unele hipermarketuri unde se vând și cu peste 50%. Dacă un kilogram de ardei, săptămâna trecută, era 5,5 lei, acum ajuns să la 8,9 lei. Și nu este singurul exemplu.
Salvarea cumpărătorilor și a producătorilor români a fost în mâinile PSD, care la începutul acestei săptămâni a reușit printr-un amendament să schimbe legea liberală și să nu mai fie nevoie de închis piețele, târgurile, oboarele și talciocurile, pe motiv că aceste locuri ar putea fi focare de infecție cu virusul pandemic. În noile condiții, țăranii au acces la tarabele din piețe pentru a-și vinde marfa, iar cumpărătorii au acces la fructe și legume autohtone

Articolul precedentBătrână accidentată mortal în timp ce traversa pe lângă trecerea pentru pietoni
Articolul următorAi încă acnee, deși ai trecut de adolescență? Iată 3 metode inedite de a ameliora această problemă la adulți!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.