Protestele angajaților de la două instituţii publice, Casa Judeţeană de Pensii Neamţ şi Direcţia de Sănătate Publică Neamţ, continuă şi astăzi, 21 noiembrie. Revendicările sunt cele deja cunoscute, legate de nivelul de salarizare şi volumul mare de muncă. Sindicaliştii din sănătate vor avea mâine o primă rundă de negocieri cu ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, întâlnire considerată crucială pentru angajaţii tuturor direcţiilor de sănătate publică din ţară.

Funcționarii de la Casa de Pensii continuă acțiunea revendicativă

Protestele continuă la Casa de Pensii și la Direcția de Sănătate Publică Neamț. Se anunță negocieri la Ministerul Sănătăţii, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSalariații de la Casa Județeană de Pensii Neamț sunt determinați să continue protestul prin care cer majorarea drepturilor salariale. Doleanța angajaților se referă la alinierea salariilor la nivelul colegilor de la Casa Națională de Pensii. Și pe 21 noiembrie funcționarii și-au reocupat locurile pe treptele instituției purtând pancarte prin care își arată nemulțumirile.

Ca în fiecare zi din 16 noiembrie încoace, această categorie de bugetari protestează timp de 50 de minute, în intervalul orar 8:30-09:20, apoi se reîntorc în birouri și reiau munca. Cei mai vitregiți de această situație sunt cei care au treabă la biroul de relații cu publicul. Ei nu-și pot rezolva problemele decât după finalizarea acțiunii revendicative. Singurul lucru bun este că acei contribuabili au acces în clădire și nu sunt nevoiți să aștepte afară în frig.

Acțiunea continuă până la soluționarea doleanțelor sau până la data expirării autorizației pentru protest, 29 noiembrie fiind ultima zi (amănunte aici).

DSP Neamţ: Protestatarii îşi pun speranţele în negocierile cu ministrul!

Protestele continuă la Casa de Pensii și la Direcția de Sănătate Publică Neamț. Se anunță negocieri la Ministerul Sănătăţii, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiProtestul spontan al angajaţilor DSP Neamţ va continua şi astăzi, 21 noiembrie, între orele 11:00-12:00.

„Mâine reprezentanţii sindicatelor se vor întâlni cu domnul ministru Alexandru Rafila. Noi sperăm ca domnul ministru să aibă înţelegere şi să-şi îndrepte atenţia şi către noi şi ca aceste negocieri să aibă un rezultat pozitiv. Dumnezeu ţine cu noi, în fiecare zi a fost soare şi o vreme frumoasă. Activitatea noastră nu a fost perturbată în niciun fel, nu au fost probleme sau reclamaţii. Toate au fost rezolvate dimineaţa, până în ora 11:00″, a precizat Nicoleta Popa, reprezentantul Sindicatului DSP Neamţ, pentru site-ul regional zch.ro.

(G.S.; A.C.)

Articolul precedentAsociația Ținutul Răzeșilor anunță deschiderea apelului de selecție pentru măsura M1/6B – Investiții pentru dezvoltarea durabilă a teritoriului GAL
Articolul următorMircea Geoană anunță… un anunț privind candidatura la prezidențiale
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.