0:00

Mircea Geoană anunță… un anunț privind candidatura la prezidențiale, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAnul electoral 2024 se apropie și unul dintre cei văzuți ca favorit pentru a îi lua locul lui Klaus Iohannis în fruntea statului român a făcut un anunț… în care spune că va face un anunț.

Mircea Geoană, actual secretar general adjunct al NATO a postat pe Facebook un mesaj în care vorbește despre perspectivele de viitor ale României și a dat și unele indicii privind planurile sale.

Trăim în România şi în fiecare zi ne izbim de zidul ca la noi la nimeni, oricum nu se poate schimba nimic, la alţii se poate la noi nu. Şi tot lovindu-ne de zidul ăsta de mai bine de 30 de ani, cine ne poate învinovăţi că ne-am pierdut speranţa şi determinarea de a lupta pentru România? Dar indiferent de cât de dură este lovitura, românii au avut şi au mereu puterea de a se ridica şi de a merge înaint. Poate nu întotdeauna doar pentru România dar cu siguranţă pentru ei înşişi şi pentru cei dragi, pentru că românii sunt luptători.

Ce-ar fi dacă am avea un ghid care să ne arate cum să aducem rezistenţa şi dârzenia fiecaruia dintre noi laolaltă pentru ţară? Căci viitorul României a intrat acum în criză de timp iar pentru a-l construi aşa cum merităm, avem nevoie de luciditate, de cunoaştere, de competenţă şi de o viziune solidă.

Dragi români, vă invit să ţineţi aproape, fiindcă în curând vom discuta despre un plan sănătos şi ambiţios pentru România şi pentru fiecare dintre noi”, a spus Mircea Geoană.

Mircea Geoană ar fi la a doua cursă prezidențială după cea pierdută, in extremis, contra lui Traian Băsescu, diferența dintre cei doi fiind de aproximativ 70.000 de voturi.

Cu toate că o candidatură a lui Mircea Geoană pare aproape sigură în acest moment, rămâne de văzut dacă va avea o susținere din partea unui partid politic sau dacă va începe campania ca independent.

Z.C.

Articolul precedentProtestele continuă la Casa de Pensii și la Direcția de Sănătate Publică Neamț. Se anunță negocieri la Ministerul Sănătăţii
Articolul următorTârgu Neamț: dezbatere publică pe tema taxelor și impozitelor pentru anul care vine
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.