Ioan Cănărău, liderul Sindicatului Europol, a adresat astăzi, 14 martie, un îndemn colegilor săi de la Inspectoratul de Poliție Judeţean (IPJ) Neamț și de la Poliția municipiului Piatra-Neamț să vină, în număr cât mai mare, la un protest care va avea loc în ziua de 24 martie, în fața Ministerului Afacerilor Interne.

Protestatarul singuratic Cănărău – avertizat de jandarmi, ZCH NEWS - sursa ta de informații”Haideți la luptă dreaptă!”, ”Ridicați privirea din pământ!”, ”Am jurat să ne dăm viața pentru țară, nu să murim ca proștii”, ”Ministerul Afacerilor Interne ucide polițiști! Luptăm sau așteptăm să ne vină rândul?”. În fața sediului IPJ, unde Ioan Cănărău vorbea la un microfon și avea o boxă cu el din care răsuna muzică, sindicalistul a fost avertizat de jandarmi.

”A primit doar un avertisment, nu o amendă, conform art. 5, alin. 1 din Legea 60”, a precizat căpitanul Marius Gămănuț, purtătorul de cuvânt al IJJ Neamț.

În fața Poliției Piatra-Neamț, Ioan Cănărău s-a dus tot cu microfonul și cu boxa, cu 40 de minute mai devreme de ora 13:00, pe care o anunțase la primărie. Discursul a diferit puțin de cel de la sediul Poliției Județene, printre cei pomeniți că-și bat joc de polițiști fiind enumerați nu doar guvernanții și miniștrii, ci și ”infractorii” din Parlament. (C.M.)

Articolul precedentProtestul taximetriştilor s-a amânat
Articolul următorUn șofer beat a trecut pe roșu și a lovit o femeie! Poliția l-a reținut!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.