Federaţia Română de Handbal (FRH) caută soluţii pentru încheierea sezonului la primele două nivele valorice. „Cu 10 voturi «pentru» și 5 voturi «împotrivă» (Sorin Dinu, Steluţa Luca, Doru Manea, Gheorghe Tadici, Veniamin Lupan) se aprobă modalitatea propusă pentru încheierea, până la sfârșitul lunii iunie, fără competițiile EHF, a Ligii Florilor MOL, Cupei României FAN Courier-feminin și Divizia A-feminin”, se precizează într-un comunicat de presă al FRH.

Forul handbalistic propune pentru Divizia A disputarea restanţei CSM București Divizia A-CSU Știința București pe data de 13 iunie, urmată de disputarea unui turneu final, între 19 şi 21 iunie, fără a se preciza locaţia. Potrivit acestui scenariu, HCF Piatra Neamţ (ocupanta locului secund în Seria A, cu 30 de puncte) ar urma să joace, pe 19 iunie, cu lidera Seriei B, CSU Neptun Constanţa.

Desfăşuratorul propus de FRH – 19 iunie: meciuri eliminatorii (1A-2B, 1C-2D, 1B-2A şi 1D-2C); 20 iunie: semifinale: câștigătoarea între 1A-2B și 1C-2D; câștigătoarea între 1B-2A și 1D-2C; 21 iunie: finalele: învinsele între ele, câștigătoarele între ele şi 26-28 iunie: baraj de promovare.

„De asemenea, se aprobă, în unanimitate, ca FRH să organizeze, la începutul săptămânii viitoare, videoconferință cu reprezentanții cluburilor din Liga Națională și reprezentanții celor 8 echipe de Divizia A cu șanse de promovare (atât la masculin, cât și la feminin), pentru a se dezbate și varianta de prelungire a sezonului competițional 2019-2020 în lunile iulie, august, în cazul în care varianta cu încheiere până la sfârșitul lunii iunie nu va mai fi posibilă”, potrivit aceleaşi surse. Comunicatul FRH integral – AICI. (M. CONSTANTINESCU)

Articolul precedentRegistrul Auto oferă istoricul de daune al vehiculelor
Articolul următorApă „potabilă” cu gust și miros de gaz într-o localitate din Neamț! Primarul zice că a aflat abia acum
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.