0:00

Afluxul de români care se întorc acasă din diaspora pentru a-şi petrece sărbătorile de Crăciun şi Revelionul în familie i-a determinat pe cei din conducerea Direcţiei Generale de Paşapoarte să menţină deschise unităţile din ţară, inclusiv în zilele de 24 şi 31 decembrie. Programul este între orele 8,30-16,30, după cum precizează un comunicat de presă al instituţiei.

Totuşi, în funcţie de numărul solicitărilor primite este posibil ca programul serviciilor publice de paşapoarte să sufere modificări, astfel încât înainte de a vă programa pentru a depune sau a ridica documente va trebui să verificaţi site-ul www.pasapoarte.mai.gov.ro secţiunea Servicii Publice Comunitare de Paşapoarte.

Cererile se pot depune la oricare serviciu public de paşapoarte din ţară, indiferent de domiciliu, iar programările se fac online pe site-ul www.epasapoarte.ro.

În județul Neamț, ghişeele Direcţiei de Evidenţă a Persoanelor din toate localităţile vor fi deschise în zilele de 24 decembrie şi 31 decembrie între orele 8–16. Acestea vor fi închise în zilele de 25 şi 26 decembrie 2021 şi în primele două zile din 2022, urmând ca din 3 ianuarie să fie reluat programul normal.

Angela Croitoru

Articolul precedentPoliţiştii nemţeni protestează la Iaşi şi la Bucureşti
Articolul următorPercheziții: Peste 22.000 de petarde şi pocnitori confiscate de polițiștii din Târgu Neamț