perchezitii 01Poliţiştii din Botoşani au efectuat, vineri, 4 decembrie, o percheziţie la domiciliul unei persoane bănuite de contrafacere de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Botoşani.

Au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, 49 articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte inscripţionate cu însemnele unor mărci înregistrate şi care prezintă suspiciuni de contrafacere. Produsele erau în valoare de aproximativ 2.100 lei.

“Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat că C.D. de 25 ani, din localitatea Vorona, judeţul Botoşani, oferea spre vânzare şi comercializa astfel de produse prin intermediul internetului, cu încălcarea prevederilor legale. Totodată, la locuinţa persoanei, au fost identificate şi ridicate 107 pachete de ţigări de diferite mărci, în valoare de aproximativ 1.100 lei, de provenienţă Republica Moldova, pentru care nu au putut fi prezentate documente de provenienţă”, se precizează în acelaşi comunicat de presă.

Cercetările au fost extinse şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă. (ZCH NEWS)