zenyth

Zenyth Pharmaceuticals SRL, companie din judeţul Neamţ care are ca obiect de activitate producţia de suplimente nutritive şi alimentare și care a făcut pionierat în România odată cu lansarea gamei ColonHelp, are bucuria să anunţe lansarea pe piaţă a Biogreens, un produs organic 100%, al nouălea din portofoliul nostru. Este o încununare a eforturilor de cercetare şi studiu, de dezvoltare a celor mai bune produse şi de educare a populaţiei în spiritul vieţii sănătoase, în ciuda perioadei dificile. Biogreens va primi botezul internaţional la Frankfurt cu ocazia Expoziţiei Chemical Pharmaceutical Industry WorldWide (22-24 octombrie).

Este o mândrie pentru noi să realizăm produse în condiţii de maximă securitate. Ingredientele pe care le folosim nu sunt obişnuite şi asigurăm testarea lor în laboratoare acreditate RENAR. La noul produs Biogreens, materia primă este din Australia, Noua Zeelenadă şi Statele Unite. Cu toate că nu sunt obligatorii, noi facem studii clinice pe fiecare produs şi investim constant în această direcţie

Toate produsele realizate de noi sunt fabricate în sistem integrat de management calitate-siguranță alimentară (ISO 9001:2008, ISO 22000:2005), certificat de organismul german Tüv Nord.

Zenyth Pharmaceuticals dezvoltă în prezent şi cel mai mare proiect editorial de sănătate din domeniul online: Detoxifiere.ro.