0:00

În prima zi a noului an, Consiliul judeţean şi Centrul pentru Cultură şi Arte “Carmen Saculare” Neamţ au pregătit nemţenilor un spectacol aparte. Invitaţi să cânte în această zi de sărbătoare sunt solista nemţeancă TEODORA SAVA şi mult apreciata trupă pop-rock PROCONSUL! Evenimentul de la Curtea Domnească va începe duminică, 1 ianuarie, la ora 19.
Proconsul începe anul la Târgul de Crăciun, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTEODORA SAVA, pietreanca noastră dragă, elevă a Liceului de Arte ”Victor Brauner” din Piatra-Neamţ, s-a afirmat la concursul muzical Next Star găzduit de Antena 1, acolo unde a fost participantă la toate ediţiile speciale din cele şapte sezoane ale emisiunii, începând cu anul 2013.
PROCONSUL este una dintre cele mai respectate și iubite formații de pop-rock din România.
Aventura lor a început din pură pasiune pentru muzică! La început, membrii s-au reunit sub numele de “Take Five” (din 1994 până în 1998, au cântat sub acest nume în Suedia), dar în 1999 au ales să îşi schimbe numele în PROCONSUL, au lansat maxi-single-ul de succes “De la ruși” și au început să compună primele piese originale. Imediat după ce şi-au luat noul nume, în 2000, au lansat hitul “Cerul”, piesă care a fost declarată printre primele 15 cele mai frumoase cântece compuse vreodată în România.
Proconsul începe anul la Târgul de Crăciun, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Articolul precedent15 minute de artificii pentru Revelionul romaşcanilor
Articolul următorFOTO Datini și obiceiuri de Anul Nou la Agapia
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.