Probleme pentru Golubovic, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Bojan Golubovic așteaptă încă finalizarea negocierilor pe care le poartă în Ucraina impresarii pentru trecerea sa în campionatul ex-sovietic. Căpitanul Ceahlăului și-a manifestat voința de a pleca de la echipa pietreană încă de la începutul anului 2014, dar dorința declarată a conducerii, exprimată prin vocea președintelui Viorel Măstăcăneanu, a fost de a-i prelungi înțelegerea cu FC Ceahlăul.

”Avem oferte pentru toți cei care se află la final de contract. Pe toți îi vrem în lot. Care semnează bine, care nu, la fel. Negociem termenii despărțirii, sau așteptăm să-și ducă contractele la bun sfârșit, în vară”, a declarat Viorel Măstăcăneanu, președintele CA.

Probleme pentru Golubovic, ZCH NEWS - sursa ta de informații

M-a sunat Bogdan Mara în legătură cu transferul lui Golubovic la Beitar Ierusalim și le-am spus să vină ei cu o ofertă pentru atacant. Au propus 50.000 de euro, dar apoi s-au răzgândit și n-au mai dat niciun semn de viață. Cred că între timp au transferat alt jucător”, a declarat Gheorghe Ștefan pentru Dolce Sport, luna trecută, după reunirea lotului.

Apoi tot Măstăcăneanu a fost cel care a declarat că se așteaptă un răspuns de la niște impresari pentru plecarea lui Golubovic la o altă echipă din Ucraina. Suma ar fi de 80.000 de euro, dar, până în prezent, nu s-a primit încă un răspuns concret. „Am fi preferat să-l păstrăm la echipă până în vară, ba chiar să-i prelungim angajamentul aici, dar el rămâne hotărât, aşa cum este şi pe teren, în intenţia sa de a se transfera, probabil la mai bine“, a mai precizat Viorel Măstăcăneanu.

La mâna impresarilor

Aceste precizări nu au făcut altceva decât să accentueze situația de incertitudine ce planează în jurul celui mai valoros component al echipei antrenată de Marian Bondrea, Costel Ilie și Mihai Ionescu. Clarificări ale situației căpitanului Ceahlăului așteptau și antrenorii, pentru că toți trebuie să știe dacă se pot baza în continuare pe acest fotbalist.

Probleme pentru Golubovic, ZCH NEWS - sursa ta de informații

„Am vorbit cu impresarii și mi-au transmis că se negociază încă. Noi mai mult de atât nu avem ce face. Ar fi bine pentru toată lumea să se termine odată pentru a avea liniște. Acum stăm toți la mâna impresarilor“, a completat Viorel Măstăcăneanu, președintele CA al FC Ceahlăul, duminică, 16 februarie. Astfel, Bojan Golubovic, nu a putut fi utilizat nici măcar o repriză în ultimul amical al formației pietrene, câștigat cu 3-0 împotriva celor de la Rapid Suceava, dar nici în penultimul, cel în care pietrenii s-au impus cu 3-2 în fața celor de la Aerostar Bacău.

Soluții de înlocuire

Conducerea clubului pietrean nu a mai încercat, pe acest fond de incertitudine, să mai negocieze cu jucătorul și să-i propună un contract mai avantajos. Diriguitorii clubului pietrean au spus, însă, că s-au gândit la soluții pentru înlocuirea lui Golubovic.

„Avem în lot jucători tineri, talentaţi, care vin foarte bine din urmă, băieţi care aşteaptă să le fie acordată şi lor o şansă, precum cea primită şi confirmată de Popadiuc ori Chitoşcă. Primul nume care-mi vine în minte este acest Cătălin Ştefănescu, un mijlocaş ce poate juca oricând în locul lui Golubovic ori pe flancul stâng sau drept“, susține preşedintele Măstăcăneanu.

 Cătălin Ștefănescu are 19 ani, joacă, de regulă, pe postul de mijlocaș central și, până în prezent are la activ 34 de minute, în care a evoluat pentru echipa pietreană, în 2013. În plus, a mai jucat 90 de minute în Cupa României, cu Rapid București, astfel încât nu se poate spune că este un înlocuitor de calibru pentru căpitanul Bojan Golubovic.

Cristi SOROCEANU

Probleme pentru Golubovic, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Hizo: “Oricine şi l-ar dori pe Golubovic”

”Pe Golubovic l-a urmărit și cât am fost antrenor la Vaslui. Este un jucător cu certe calități pe care orice antrenor și l-ar dori în echipă. Este un tip modest și un luptător, iar cu CSMS Iași a marcat cel mai important gol din cariera lui (n.r. – la finalul sezonului trecut, Ceahlăul s-a salvat de la retrogradare, datorită golului marcat de Golubovic cu CSMS Iași). M-a bucurat golul marcat de Golubovic și sunt fericit că a fructificat centrarea lui Barna”.

Articolul precedentVictorii pe linie la juniori I
Articolul următorMihai Oprea: “Peste tot au împânzit ţara noastră săracă”