pietricica turism

Un bărbat, în vârstă de 22 de ani, din Rădăuți (Suceava), a fost surprins, luni, 13 februarie, în flagrant delict, în timp ce ridica un colet în care se afla hașiș.  Alte 5 persoane bănuite de implicare în activitatea infracțională sunt cercetate în aceeași cauză.

“La data de 13 februarie, acesta a fost surprins în flagrant delict în timp ce ridica un colet trimis din Italia, în care erau disimulate 10 grame de hașiș. De asemenea, au fost efectuate 6 percheziții domiciliare, activități în urma cărora a fost ridicată rezină de cannabis, cannabis, mai  multe plicuri tip zyp-lock cu substanță vegetală de culoare verde-oliv sau resturi de substanță vegetală, resturi de țigări artizanale, un cântar de mare precizie și un laptop”, se precizează într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Din investigații au rezultat indicii că, în perioada octombrie 2016-prezent, bărbatul ar fi primit pachete în care se aflau disimulate diferite cantități de rezină de cannabis, pe care le-ar fi comercializat sau le-ar fi folosit pentru consum propriu. În urma extinderii cercetărilor au fost identificate încă 5 persoane, care ar fi ajutat la comiterea faptelor.

În cauză s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de 5 persoane bănuite de comiterea faptelor. Acțiunea a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud și al Inspectoratului Județean de Jandarmi “Gelu Voievod” Bistrița-Năsăud. (ZCH NEWS)