0:00

Prins fără permis fiindcă n-a plătit benzina, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDupă principiul „unde dai şi unde crapă”, un tânăr de 28 de ani din Pochidia, judeţul Vaslui, călător prin ţară la volan, deşi nu are permis, a fost prins fiindcă a alimentat la o staţie peco şi n-a plătit benzina. Sâmbătă seara (12 martie), în jurul orei 18, împricinatul a oprit la benzinăria din Bicaz, a alimentat de 100 de lei şi a plecat fără să achite. Personalul a anunţat poliţia, furnizând date despre maşină. Jumătate de oră mai târziu, autoturismul a fost reperat pe bulevardul Traian din Piatra-Neamţ, însă şoferul nu a oprit la semnalele poliţiştilor.

Acesta a fost blocat în trafic, iar în momentul legitimării conducătorului auto, acesta nu a prezentat documente de identitate, declarând datele altei persoane”, a precizat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. „În urma verificărilor efectuate, conducătorul auto a fost identificat în persoana unui bărbat de 28 de ani, din Pochidia, judeţul Vaslui, care nu posedă permis de conducere. Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere, abuz de încredere prin fraudarea creditorilor și fals privind identitatea”.

 

Cristina MIRCEA

Articolul precedentElevii nemțeni se „bat” în talente
Articolul următorCriza apei, în conferință de presă: Sistemul funcționează, dar lucrarea are pierderi de 350mc/zi, pe o soluție a lui Ioan Păcală
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.