iasi contrabanda 02Polițiștii din judeţul Vaslui și cei din cadrul Direcției Operațiuni Speciale – Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR) au prins, săptămâna aceasta, în flagrant delict, un bărbat, de 44 de ani, bănuit de contrabandă cu țigări, se precizează într-un comunicat de presă al IGPR.

Bărbatul se afla pe o stradă din Iași, în timp ce transporta 30.000 de țigarete, de proveniență Republica Moldova.

“Din cercetări a reieșit faptul că bărbatul ar fi distribuit țigarete, provenite din contrabandă, pentru a fi comercializate în municipiul Vaslui. În aceeași zi, polițiștii au efectuat o percheziție domiciliară la locuința acestuia, de unde au ridicat, în vederea cercetărilor, 14.000 de lei și două laptop-uri, iar autoturismul folosit pentru transportul țigaretelor a fost indisponibilizat”, potrivit comunicatului citat.

Bărbatul a fost reținut de polițiști și prezentat Parchetului Vaslui, cu propunere de arestare preventivă, „sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă”. Instanța a dispus controlul judiciar, pentru o perioadă de 60 zile. La acțiune au participat și polițiști ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui și Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Iași. (ZCH NEWS)

Articolul precedentExpoziţie Ştefan-Ioan Diaconu la Biblioteca „Kirileanu”
Articolul următorIeşeancă cu piciorul fracturat salvată de pe Ceahlău!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.