Spitalul Județean de Urgenţă Neamţ are, începând de astăzi, mai puțini angajați. Nu mai puțin de 15 persoane au ales să plece de la cea mai mare unitate spitalicească din județ în urma redeschiderii Spitalului Orășenesc Bicaz. Aceștia și-au depus cererile prin care au solicitat încetarea activității de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Neamţ și de astăzi vor lucra la spitalul de la Bicaz. Potrivit dr. Ioan Lazăr, managerul SJUN, cei 15 angajați au venit prin detașare în urma închiderii spitalului de la Bicaz, la 1 aprilie 2011.

„Aceștia aveau dreptul să solicite, în baza Ordinului 50, întoarcerea la unitatea de la care au plecat. Rămâne să vedem dacă secțiile de unde pleacă sunt afectate în vreun fel și acolo unde vom întâmpina dificultăți vom căuta să scoatem posturi la concurs”, a declarat dr. Ioan Lazăr.

Conducerea SJUN a scăpat pentru moment de emoția plecărilor celor care au lucrat aici, printre aceștia neregăsindu-se și medici. La Bicaz au plecat 3 asistenți, 8 îngrijitori, 3 infirmieri și un registrator. (M. TEODOROF)

Articolul precedentPrimăria Pietrei vrea să exporte maidanezii
Articolul următorPrimăria Pietrei cumpără 30 de tablete