reclama autocenter

politie masina

Neatenția face din nou victime

Un accident rutier s-au produs, marți, din cauza neatenției în conducere, iar pietreanul Vasile S., în vârstă de 56 de ani, s-a ales cu dosar penal. Acesta conducea un autoturism în Crăcăoani, iar la un moment dat, din neatenție, a pătruns pe contrasens și s-a izbit frontal de o autoutilitară condusă de Vasile S. (43 ani), din Brusturi. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în afara părții carosabile. Șoferul autoutilitarei și un pasager aflat în dreapta lui au suferit răni ușoare. (A.S.)

S-a dat singur de gol

Un timișorean, în vârstă de 38 de ani, și-a creat singur probleme, în noaptea de marți spre miercuri. În jurul orei 01.30, bărbatul s-a urcat la volanul unei mașini și a ieșit la plimbare prin Săvinești, dar a uitat să aprindă luminile autoturismului. Acesta a fost și motivul pentru care Constantin C. a fost tras pe dreapta de oamenii legii, pe strada Chimiei din localitate. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au descoperit că timișoreanul nu avea permis de conducere, motiv pentru care i s-a întocmit dosar de cercetare penală. (A.S.)

 Și-au încercat „norocul”…

Două pietrence, una în vârstă de 73 de ani, cealaltă cu zece ani mai tânără, au reclamat polițiștilor, la diferență de aproape o oră, faptul că au fost victime ale unor tâlhari. Marina N. le-a relatat polițiștilor că, în timp ce se afla pe Aleea Plaiului, a fost împinsă din spate de doi indivizi, care, după ce au doborât-o la pământ, au încercat, fără succes, să-i fure geanta în care avea acte și bani. Văzând că tentativa lor a eșuat, au luat-o la fugă înspre strada Mărăței. Aici, au dat peste Filofteia D., pe care, de această dată, au lăsat-o fără geanta în care avea o sumă de bani. Pe baza semnalmentelor pe care le-au furnizat cele două victime, oamenii legii au reușit să-i identifice, a doua zi, pe făptași: roznoveanul Radu F, în vârstă de 20 de ani și un minor din Piatra Neamț. Față de Radu F. s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, acesta fiind introdus în arestul IPJ Neamț. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat victimei. Ieri, magistrații Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț urmau să decidă ce măsuri vor lua împotriva tânărului de 20 de ani, acuzat de tâlhărie. (A.S.)

Articolul precedentNemţenii proprietari de câini, obligaţi să-i sterilizeze de la 1 martie
Articolul următorRomanul, ciudă pentru Trifești