0:00

Primii pensionari care pleacă la băi, pentru tratament, sunt programați începând cu ziua de 18 martie 2019. Sunt 57 de bilete de tratament primite în prima serie la Casa de Pensii Neamț, în stațiunile Olănești, Amara, Buziaș, Covasna, 1 Mai-Oradea, Gioagiu Băi, Nicolina, Pucioasa și Sarata Monteoru.

Primii 57 din aproape 4.000 de pensionari din Neamț pleacă la băi, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPensionarii, salariații asigurați în sistemul național de pensie și persoanele cu drepturi acordate prin legi speciale (veterani, văduve de război, de pildă) care dovedesc că suferă de o boală ce necesită tratament balnear au dreptul să primească, după evaluarea punctajului pe documentele din dosar, bilete de tratament în stațiunile balneare administrate de Casa Națională de Pensii Publice.

În anul 2019, până acum, 3.952 de nemțeni au depus cereri la CJP Neamț, față de 4.300 solicitări anul trecut. La nivel național, sunt disponibile 59.622 de locuri (față de 59.527 anul trecut), ce vor fi repartizate pe maxim 19 serii, ca și anul trecut. Durata unui bilet prin CNPP este de 16 zile, din care 12 zile este tratamentul. (C.I.)

Articolul precedentFurt cu repetiție dintr-o biserică din Bicaz, hoțul a fost prins
Articolul următorActualizare: Lovitură cruntă pentru contrabandiști: 280.000 de tigări ridicate după o singură acțiune
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.