0:00

Primarul Leoreanu vede schimbări pe scena politică, ZCH NEWS - sursa ta de informații

În conferința săptămânală, primarul Laurențiu Leoreanu a deschis și subiectul politicii, în special viitorul PDL și al său în PDL. El și-a reiterat poziția că va rămâne democrat-liberal și nu va merge către Mișcarea Populară. Doar dacă cele două formațiuni nu se vor uni sub o mare aripă de Dreapta și atunci, obligat, va pune umărul la noua construcție. Despre prezența subtilă din ultima perioadă a deputatului de Roman – Elena Udrea, primarul a declarat că: “Lucrează la o mare strategie, pentru PDL. Vom vedea, nu pot spune mai mult”.

Președintele PDL Roman spune că se ocupă doar de partidul său, iar față de celelalte formațiuni politice are aceeași atitudine – echidistantă. Schimbările pot surveni, recunoaște Laurențiu Leoreanu, abia după alegerile europarlamentare: “Am auzit și eu varianta în care PDL și Mișcarea Populară vor merge pe liste comune la europarlamentare. Lor (n.r. – conducerii MP) le-ar conveni această variantă. Dar, la întâlnirea Biroului Politic Național de acum o săptămână, de la Suceava, eu am înțeles că PDL va merge separat. La fel și PSD și PNL. De fapt, din ce am auzit, UNPR a negociat un post eligibil pe liste și poate merge cu PSD. Discuții sunt și nivelul PNL, de a merge cu PC. Până la 1 ianuarie, lucrurile se vor lămuri privind noile alianțe. După europarlamentare, este posibil să fim martori la o nouă reașezare a scenei politice, mai ales în condițiile în care anul viitor vom avea și alegeri prezidențiale”, a declarat primarul Leoreanu.  Acesta a confirmat că la Roman există un început al Mișcării Populare. Din ce am reușit să aflăm, de strângerea de semnături se ocupă Gabriel Antoniu, chiar dacă acesta nu a făcut niciodată public anunțul de organizare pe plan local a formațiunii. Totuși, pe pagina personală de socializare, acesta are promovate mai multe articole despre Fundația Mișcarea Populară, despre președintele Traian Băsescu și are “like”-uri pentru paginile Elenei Udrea, a lui Mihai Neamțu (președinte Noua Republică) sau Theodor Paleologu, fost ministru al Culturii pe vremea Guvernului Boc. (C. MATEI)

Articolul precedentStațiunea Bălțătești – investiții puține față de protocolul asumat
Articolul următorNu-i ajută, dar îi acuză!

1 COMENTARIU

  1. ACEST NARCIS DE TARG ROMASCAN SE VEDE UN MARE LIDER DAR BIETUL DE EL E DOAR UN TREPADUS CU FURII NOMENCLATURISTE CARE NU INTELEGE DEMOCRATIA – LIBERTATEA DE OPINIE DA INCLUSIV DREPTUL DE A CRITICA PE CEL ALES DE VOTANTI: ASTA NU PRICEPE ACEST PROVINCIAL CU MENTALITATI DICTATORIALE CE FACE JOCURI MURDARE DE CULISE

Comentariile sunt închise.