0:00

Primarul Harpa, din nou în fața presei, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Joi, 31 octombrie, primarul Daniel Harpa va susține a doua conferință de presă în care va expune atât problemele, cât și realizările Primăriei Târgu-Neamț. Ultima conferință de presă a fost susținută în august. „Chiar dacă în luna septembrie nu am reușit să organizăm conferința de presă, datorită faptului că am fost invitat, împreună cu domnul viceprimar în Republica Moldova, mai exact în orașul Dondușeni, cu care dorim să ne înfrățim, joi, 31 octombrie vom susține o conferință de presă, chiar înainte de ședința Consiliului Local, în care vrem să aducem la cunoștință atât cetățenilor, cât și presei, problemele cu care se confruntă primăria, dar și reușitele din ultimele două luni”, a precizat primarul Daniel Harpa.

Tema conferinței de presă din august a fost „Actualitate în administrația publică locală și evenimentele lunii septembrie”. Pe ordinea de zi au fost abordate subiecte ca stadiul investițiilor, vizita primarului Harpa în Ucraina, pregătirea școlilor pentru începerea anului școlar și Hramul orașului Târgu Neamț.

„Mi s-a părut normal ca o administrație publică locală să organizeze lunar câte o conferință de presă, în care să expună atât realizările, cât și nerealizările și toate acestea printr-o abordare bazată pe argumente și cifre. Atât cetățenii, cât și presa trebuie informaţi periodic asupra problemelor cu care se confruntă o primărie, eforturile care se fac, cât și nereușitele, atunci când este cazul”, declara înainte de conferința de presă din august, edilul.

Ultima conferință de presă, care a avut loc la Primăria Târgu Neamț a fost în luna aprilie a acestui an și s-a desfășurat cu ocazia finalizării Proiectului „Valea Ozanei. Mit și legendă”. Conferințe de presă au avut loc și în mandatele fostului primar Decebal Arnăutu, dar acum putem vorbi de o premieră la Primăria Târgu Neamț prin prisma faptului că acestea vor avea loc periodic, în fiecare lună. (C.T. STURZU)

Articolul precedentRegulamentul ECO Neamț, supus aprobării în CL Târgu-Neamț
Articolul următorDespre cejeu cu grăbire …