0:00

Primarul de Oniceni, declarat incompatibil de ANI, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Agenția Națională de Integritate a constatat existența stării de incompatibilitate în cazul a 7 foști sau actuali aleși locali (3 primari, un viceprimar, un fost viceprimar și doi consilieri locali), ca urmare a exercitării simultane de funcții și calități, încălcând, astfel, mai multe articole ale Legii nr. 161/2003. În lista nominală a celor 7 foști/actuali aleși locali în cazul cărora Agenția a constatat încălcarea regimului juridic al incompatibilităților, se află și primarul comunei Oniceni, Ioan Duminică.

Iată ce spune Agenția de Integritate, într-un comunicat citat de Agerpress: ”1. DUMINICĂ IOAN – Primar al Comunei Oniceni, Jud. Neamț Se află în stare de incompatibilitate începând cu data de 01 iulie 2008, întrucât, simultan cu funcția de primar, a deținut / deține și următoarele funcții și calități: – administrator – Președinte al S.C. CONSUMCOOP LUCEAFĂRUL SOCIETATE COOPERATIVĂ S.R.L. (începând cu data de 01 iulie 2008); – membru în Consiliul de Administrație al Școlii cu clasele I-VIII Oniceni, Jud. Neamț (în perioada 27 septembrie 2012 — 19 aprilie 2013); – angajat cu contract individual de muncă în cadrul S.C. CONSUMCOOP LUCEAFĂRUL SOCIETATE COOPERATIVĂ S.R.L. (în perioada 01 iulie 2008 – 01 martie 2010), respectiv S.C. CASA DE AJUTOR RECIPROC ‘VENUS’ S.R.L. (în perioada 01 august 2008 – 30 septembrie 2011). Persoana evaluată a încălcat, astfel, dispozițiile art. 87, alin. (1), lit. c) și d) din Legea nr. 161/2003.”

Articolul precedentFRF reduce Liga I la 14 echipe
Articolul următorVotăm, dar cine ne aduce înapoi?

1 COMENTARIU

  1. un primar pentru comuna!!! nu ma intereseaza ce a facut, dar este un om pentru oameni, iubeste oamenii si e alaturi de ei in fiecare zi. A accesat fonduri de care comuna, daca nu-l avea pe Domnul Primar Duminica , nici in ziua de azi nu vedeam asfalt sau apa in curte, dupa cum a scris cineva si mai sus nu cred ca Consiliul de administratie al Scolii a fost platit pentru activitatea care o ducea, si apropo de asta cati alti primari sau deputati nu sunt in aceeasi situatie????

Comentariile sunt închise.