reclama autocenter

Nicolae Salagean

Nicolae Sălăgean, primarul orașului Bicaz „bate” la ușile ministerelor pentru a rezolva problemele bicăjenilor. Acesta susține că felul cum arată acum orașul acum este efectul nepăsării celor care, în anii trecuți, au lăsat totul în paragină. Chiar dacă nu a vrut să arate cu degetul, edilul șef a sancționat activitatea primarilor care au fost la cârma orașului în ultimii 20 de ani: Nu sunt aici numai pentru a sta de vorbă cu reprezentanții Ministerului Sănătății, ci am de gând să vorbesc și cu cei de la Ministerul Învățământului. Sunt școli care sunt deteriorate, străzi care nu au canalizări, blocuri care arată cum arată, drumuri stricate, spitalul nu este funcțional… Sunt multe lucruri care au fost lăsate în paragină în ultimii 16-20 de ani. Nu vreau să dezgrop acum lucruri. Așa sunt eu o fire mai încăpățânată… Încerc să văd ce se poate face acum pentru binele bicăjenilor”, a spus Nicolae Sălăgean, primarul orașului Bicaz. (M.T.)

Articolul precedentCupa Montaniarzilor, la final
Articolul următorCupa Prichindelul – baza selecției viitorilor fotbalişti

2 COMENTARII

  1. Macar actualul primar incearca sa faca si altceva decat parcuri, sali de sport si trotuare pe care te uda toate masinile din cauza baltilor de pe sosea.

  2. nene te-ai facut de ras la batranete.in campania electorala ai promis ca daca;nu deschizi din nou spitalul,nu rezolvi problemele urgente cum ar fi;caldura,gaze,gunoi si alte lucruri importante ITI DAI DEMISIA DE ONOARE.A TRECUT UN AN DE MANDAT NU AI DESCHIS SPITALUL SI IN LOC DE DEMISIE AI DEVENIT PROPAGANDIST POLITIC PSD.nu domnule nu te multumi cu firimiturile saracilor din bicaz fii barbat si atentioneaza martafoii de la pdl si unpr ca nu glumesti.daca intre timp din luptator neinfricat cu coloana verticala ai devenit ghiocel apoi rama pentru mine nu mai contezi nimic.DECI SALAGENE DEMISIA DE ONOARE VA ROG.

Comments are closed.