0:00

Primăria va demola şi reconstrui puntea de peste Cuejdi de lângă VIP, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiConsilierii locali ai municipiului Piatra –Neamţ au aprobat astăzi, 12 decembrie, în unanimitate, proiectul prin care se aprobă indicatorii tehnico economici şi devizul general pentru desfiinţarea punţii pietonale de peste pârâul Cuejdi, de lângă VIP San Gym şi construirea alteia noi.

Potrivit hotărârii, primăria va aloca din bugetul local suma de 472 .219, 53 lei lei, fără TVA, din care 366.452.10 lei o reprezintă valoarea efectivă a lucrărilor, iar restul documentaţia şi autorizările.

Din cauza stării de degradare, puntea a fost închisă o perioadă de timp în această vară, iar acum se circulă cu anumite restricţii.

Dacă şi puntea de peste Cuejdi va avea aceeaşi soartă ca cea de la ştrand, unde s-au organizat patru licitaţii şi nu s-a primit nicio ofertă concretă sau valabilă, doar una care nu corespundea din punct de vedere legal, va mai trece ceva apă pe pârâu până ce vom avea parte de o punte nouă.

Angela Croitoru

Articolul precedentSfaturi de la DSVSA împotriva pestei porcine
Articolul următorVIDEO. Accident la Crăcăoani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.