reclama autocenter

iarna 2014 tg neamt 03

Reprezentanţii Primării Târgu-Neamţ se plâng că nu atât iarna, cât cetățenii le dau bătăi de cap. Administrația locală dă vina pe proprietarii de autoturisme, care își lasă mașinile în stradă, în loc să le staționeze în curți sau garaje. În acest sens, viceprimarul Traian Humulescu face un apel la cetățenii din Târgu-Neamț să-și bage mașinile în curți sau garaje, astfel încât utilajele să poată deszăpezi și străzile lăturalnice.

„Am depistat unele probleme în special pe străzile lăturalnice. Sunt mașini parcate care împiedică utilajele de deszăpezire să-și facă treaba. De aceea fac apel la conducătorii auto să-și ducă mașinile în curte sau garaje pentru a fluidiza traficul. După ce vom deszăpezi, trebuie să transportăm și zăpada cu un ifron. O altă problemă este și cea cu parcările din centru. Chiar dacă parcările sunt în sarcina celor de la Civitas, ne vom ocupa noi de deszăpezirea lor, până ce vor face ei un contract de deszăpezire. Mai există o problemă și pe strada Cuza Vodă, dar e o stradă cu un singur sens. Însă acolo sunt foarte multe mașini parcate, iar anul trecut am rugat șoferii să elibereze pe tronsoane, am izolat parcările și am trecut la deszăpezire. Așa vom face și anul acesta”, ne-a informat vicele Humulescu.

El mai face apel și la cetățeni să-și curețe singuri zăpada din fața curților. „Fac un apel la cetățeni, mai ales că există și un regulament, să-și facă curățenie în fața curților, iar persoanele juridice la fel, trebuie să-și curețe zăpada din fața societăților comerciale pe care le dețin”, a încheiat vicele. (C.T. STURZU)

Articolul precedent“Bănușorii sunt buni când îi iau”
Articolul următorVremea în următoarele două săptămâni

1 COMENTARIU

  1. Platim la civitas parcari, iar dezapezirea se face pe banii primariei? Din banii nostri? Unde se duc banii civitasului cu care ar trebui sa curete parcarile?
    Sturzule ai gresit titlul: “cetatenii nu se plang de iarna, se plang de conducerea primariei”

Comments are closed.