tg politie

În ședința Autorității Teritoriale de Ordine Publică, desfășurată, marți, 9 iulie, în sala de Consiliu a Primăriei Târgu Neamț, președintele ATOP Neamț, Adrian Bourceanu, a lăudat administrația gazdă a evenimentului pentru inițiativa de a monta cele 22 de camere de supraveghere în mai multe zone din oraș pentru prevenirea infracționalității. Președintele ATOP Neamț a îndrumat și pe cei câțiva primari din județ să ia ca exemplu inițiativa Primăriei Târgu Neamț. „Este un lucru benefic montarea acestor camere de supraveghere în oraș și vă felicit pentru asta, domnule primar Harpa. Chiar domnul comisar-șef Paul Tablan, se plângea că foarte multe primării nu au montate camere de supraveghere în localitățile din județ. Vă felicit pentru această inițiativă. De aceea, propun și celorlalți primari prezenți aici să facă tot posibilul să-și monteze în localitățile pe care le administrează astfel de camere de supraveghere, care vin în sprijinul prevenirii infracționalității”, a specificat Adrian Bourceanu, președintele ATOP Neamț.

Au mai fost prezenți la ședință ATOP de la Târgu Neamț și șeful Poliției Neamț, Paul Tablan, șeful Poliției Târgu Neamț, Costinel Vlad, subprefectul Vlad Angheluță, consilierii județeni Vasile Pruteanu și Mircea Pintilie, șefi ai Poliției Locale din mai multe comune, șefi ai Jandarmeriei și mai mulți primari, printre care Adriana Petrariu, din comuna Vânători, Vasile Mărculeț, din comuna Timișești și Neculai Năstase, din comuna Agapia.

„Bun venit la noi. Ne onorează faptul că ați acceptat să vă desfășurați aici ședința și, cu această ocazie, vreau să le mulțumesc tututor instituțiilor de ordine publică pentru sprijinul dat cu ocazia manifestărilor dedicate Zilelor Orașului și Zilelor Cetății. Am luat această inițiativă de montare a camerelor de supraveghere în mai multe zone din oraș, tocmai în ideea de a preveni fenomenul infracțional, de a asigura protecție și securitate cetățenilor orașului. Am început, în acest sens, și o colaborare fructuoasă cu Poliția Națională și Poliția Locală”, a declarat primarul Daniel Harpa.

În cadrul ședinței au avut loc discuții și analize cu privire la măsurile necesare în vederea asigurării unui climat de siguranță și securitate publică în orașul Târgu Neamț și în localitățile arondate, acordarea unei atenții sporite persoanelor de etnie rromă, problemă expusă atât de primarul comunei Vânători, Adriana Petrariu, cât și de șeful Poliției locale din comună, Vasile Săvoiu. De asemenea, s-a pus accent și pe luarea unor măsuri în vederea cooordonării activităților între autoritățile administrației publice din Târgu Neamț.

Ciprian Traian STURZU

Articolul precedentDIICOT a dat iama la BCR Asigurări de Viaţă
Articolul următorSupărați pe rezultatele de la Bacalaureat

1 COMENTARIU

 1. De asociat urgent

  Cu Doamne ajutå-ne si cu Sfânta Cruce la fiecare pas_etapå_lucrare.

  Cautåm urgent asociati la muncå, coechipieri de muncå
  in scopul realizårii in Comuna noastrå Timisesti a urmåtoarelor: infiintarea S.C. TIMISESTI S.A.
  in subordinea CONSILIULUI LOCAL TIMISESTI, canalizare, ecologizare, colectare selectivå deseuri,
  protectia mediului, impåduriri, salubrizare, indiguiri ale malurilor Râului Neamtu (Ozana) si ale Râului Moldova,
  plantatii, irigatii, balastiere, “adoptarea”_protectia_ingrijirea albiei Râului Neamtu (Ozana) si a Râului Moldova,
  farmacie, cabinet stomatologic, cantinå socialå, fabricutå de paine si de pråjituri,
  fåbricutå de prefabricate, pavele si de boltari, fabricutå de sucuri si de bere,
  altfel de fåbricute, industrializare, investitii, fundatie ruralå, sediu proiecte europene, ONG rural,
  Festivalul anual Sir William Heerlein Lindley al Apei de/din/in Timisesti, infråtiri Timisesti – Occident, firme mixte Timisesti – Occident,
  plåci comemorative complete ale tuturor eroilor si martirilor in fiecare din Satele Dumbrava, Plåiesu, Preutesti, Timisesti, Zvorånesti,
  reconstructia Sfantului Schit ortodox in Satul Zvoranesti pe un teren propriu de 2,5 ha,
  orice altceva durabil_patriotic in Comuna noastrå Timisesti etcetc.

  Vå multumim anticipat.

  DATE: 13:02 15.07.2013
  EXP.: Initiative™ Timisesti

Comments are closed.