speranta 01_resizePrimăria Piatra Neamţ anunţă, printr-un comunicat de presă, că sprijină deschiderea unei biblioteci în Speranţa.

Sprijinul constă în asigurarea unui spațiu adecvat pentru înființarea acestei filiale, Biblioteca Judeţeană “GT Kirileanu” contribuind cu fondul de carte.

“În ședința Consiliului Local Piatra-Neamț de la sfârșitul lunii octombrie a fost aprobată colaborarea Primăriei Piatra-Neamț cu Biblioteca Județeană G.T. Kirileanu pentru deschiderea unei noi filiale a bibliotecii în cartierul Speranța. Primăria municipiului Piatra-Neamț pune la dispoziția Bibilotecii Județene G.T. Kirileanu un spațiu adecvat pentru înființarea acestei filiale, biblioteca contribuind cu fondul de carte. Filiala bibliotecii se află pe strada Izvoare nr. 151 și se preconizează că deschiderea acesteia va avea loc în luna decembrie”, se precizează în comunicatul citat.

Salutăm inițiativa Bibliotecii G.T. Kirileanu. Vom sprijini întodeauna promovarea culturii și accesul pietrenilor către aceasta”, a declarat primarul desemnat Dragoş Chitic. (ZCH NEWS)

Articolul precedentHCM ROMAN – HC ALBA SEBEŞ 25-21 (12-10)
Articolul următorFetele de la UNIC, mai RAPIDe decât adversarele!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.