Peste 6 kilometri de străzi, care nu au fost niciodată asfaltate sau care sunt prea degradate, urmează a intra în reparaţii capitale odată cu îmbunătăţirea vremii. Reprezentanţii Publiserv şi primarul Dragoş Chitic sunt de părere că lucrările vor începe spre sfârşitul săptămânii viitoare, când va fi pornită staţia de asfalt.

Primăria şi Publiserv se gândesc şi la străzi! Nu e rău!, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Şi în 2018 vom continua programul de turnare a covoarelor asfaltice pe mai multe străzi din municipiu, iar alte artere vor intra în reparaţii capitale. Deocamdată, pentru că vremea nu ne permite încă să pornim staţia de asfalt, se lucrează la plombări la rece, pentru că sunt foarte multe locuri unde este nevoie de astfel de reparaţii sau se pun acele dale. Nu putem porni staţia de asfalt decât în condiţiile legii”, a precizat Dragoş Chitic, primar al municipiului Piatra Neamţ.

Primăria şi Publiserv se gândesc şi la străzi! Nu e rău!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrima arteră importantă din Piatra Neamţ unde se va turna covor asfaltic va fi centura oraşului. „Vom continua cu turnarea covorului asfaltic pe centură pentru că acolo lucrarea a rămas nefinalizată din motive care nu au depins de noi. Toamna trecută s-au stricat două freze şi până am reuşit să le reparăm condiţiile meteo nu ne-au mai permis să continuăm cu turnarea asfaltului. Vom începe de asemenea plombările şi reparaţiile capitale şi pe celelalte străzi, iar noi estimăm că vom putea porni staţia de asfalt în jurul datei de 23 martie”, a declarat Valentin Ciobanu, director Publiserv Piatra Neamţ.

Primăria şi Publiserv se gândesc şi la străzi! Nu e rău!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn municipiul Piatra Neamţ există peste 60.000 de metri pătraţi de străzi. Mare parte dintre aceştia nu au văzut vreodată asfaltul. Pentru 2018 sunt cuprinse în programul de asfaltare străzi pietruite precum Cicoarei, Mărţişor, Bălţăteşti, Macului, Dudului, Lalelelor, Barajului, Cetinei, Izvoraş, Peste Punte şi Băncii.

Primăria şi Publiserv se gândesc şi la străzi! Nu e rău!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPentru anul în curs Consiliul Local Piatra Neamţ a alocat 5 milioane de lei pentru asfaltări şi reparaţii străzi. (E.C.)

Articolul precedentBărbat din Moldoveni găsit spânzurat
Articolul următorPompier lovit cu pumnul în timp ce stingea un incendiu
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.