Primăria Roman se consultă cu cetăţenii pentru a stabili locaţia Zilelor Muncipiului. Până vineri, 24 martie, la ora 16:30, la sondajul inițiat de autorităţile romaşcane au răspuns 698 de persoane. Opţiunile respondenţilor oscilează între Complexul de Agrement „Moldova” (50%) şi centrul oraşului (42% – locaţia tradiţională):

„Primăria Municipiului Roman îi invită pe romaşcani să-şi exprime punctul de vedere cu privire la locul unde ar fi cel mai potrivit să se desfăşoare manifestările organizate de Zilele Municipiului Roman. Părerea cetăţenilor contează pentru conducerea administraţiei locale, astfel încât vă rugăm şi vă invităm să participaţi la acest sondaj sau să trimiteţi pe adresa de e-mail primar@primariaroman.ro propunerile dvs. Vă mulţumim anticipat pentru implicare!”, se precizează pe pagina de Facebook a municipalităţii romaşcane.

Din anii trecuţi…

Mai interesante decât voturile sunt însă comentariile:

  • În sfârşit, o idee bună! Felicitări iniţiatorilor pollului!
  • „În ștrand, pe stadioane, la bazar (bâlci), pe malul Moldovei (după ce se va face faleza și promenada), în parcul mare, etc. Așa poate mai scapă și pereții Casei de Cultură de necivilizați iar cei din centru de muzica exagerat de tare și traficul rutier nu va mai fi blocat. În schimb, în centru se pot totuși organiza câteva manifestări cultural-artistice dar care să fie de bun gust și să nu afecteze menționările de mai sus”.
  • „Oriunde ar fi mai bine decât în centru! Pentru orice eveniment care se desfăşoară în Roman, muzica dată la maxim (uneori chiar de dimineaţă la 9.00-10.00), ne disperă! E bine în ştrand, minunată idee!
  • „S-a mai încercat şi cu alte ocazii să se mute pe la periferie şi a fost un fiasco. E clar că în orice loc ar fi organizat cineva tot va fi deranjat, niciodată nu va fi mulţumită toată lumea. Evident că e de preferat un loc unde să le fie aproape tuturor romaşcanilor, mai ales că la astfel de manifestări participă oameni simpli, copii, bătrâni care nu-şi permit distracţii prin zone mai îndepărtate. Nu aş vrea să fiu în locul organizatorilor, totuşi, mult succes!„.

De votat se poate vota AICI (doar pentru romaşcani). Zilele municipiului Roman urmează să aibă loc în luna mai. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: Facebook)

Articolul precedentLIGA A V-A: CSM Ceahlăul, spre 100 de goluri! Siretul, egal la Văleni!
Articolul următorPREMIILE FESTIVALULUI „FLORILE CEAHLĂULUI”, EDIŢIA A XXIX-A
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.