Primăria Piatra Neamț organizează „Zilele Iepurașului”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPrimăria Municipiului Piatra-Neamț organizează pe 25 aprilie, în a doua zi de Paști, evenimentul „Surprizele Iepurașului” dedicat copiilor de toate vârstele. Evenimentul se află la prima ediție și are ca scop promovarea activităților în familie, într-o perioadă în care părinții au ocazia să petreacă mai mult timp de calitate alături de copii.

Activitatea centrală a evenimentului va fi o vânătoare de ouă de Paști, completată de activități  educativ distractive pentru copii, realizate împreună cu o trupă de animatori. Vor fi jocuri interactive, concursuri cu premii și ateliere de creație cu tematică pascală.

Activitățile propuse se vor desfășura în intervalul orar 11.00-14.00. Vă așteptăm cu mic cu mare, într-o atmosferă de sărbătoare și relaxare să descoperiți „Surprizele Iepurașului”.

Biroul Comunicare al Primăriei Piatra Neamț

Articolul precedentL4 Speranţa Răuceşti a fost aspru sancţionată după meciul cu Voinţa Ion Creangă; Energia Pângăraţi a fost exclusă din campionat
Articolul următorScene de groază avându-l ca protagonist pe un romașcan
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.