Primăria Piatra Neamţ propune spre dezbatere publică noul regulament de organizare şi funcţionare a serviciului public de administrare, întreţinere şi exploatare a ştrandului municipal. Tarifele propuse rămân însă la nivelul celor practicate în sezonul 2018.

Accesul pietonilor va fi gratuit, iar parcarea pentru autovehicole va costa 2 lei ora. Pensionarii vor avea reducere 50% din tariful de 12 lei pe zi pentru accesul la bazinele de înot pentru adulţi.

Amatorii de sport vor putea închiria terenurile pentru baschet, volei sau fotbal cu preţuri cuprinse între 15 şi 80 de lei pe oră, în funcţie de intervalul orar în care doresc să se recreeze practicând diverse sporturi.

Închirierea unui grătar va costa 5 lei ora, iar intrarea la toaletele publice va fi taxată cu 2 lei. Cazarea în căsuţele din ştrand va costa între 50 şi 100 de lei, iar comercianţii care vor să închirieze teren pentru amenajarea de terase vor plăti 1,10 lei metrul pătrat pe zi pentru contracte sezoniere. Pentru contractele anuale aceştia vor achita 130 de lei metrul pătrat pe an.

Toate aceste tarife vor fi supuse spre aprobare Consiliului Local Piatra Neamţ în proximele şedinţe ale legislativului. (E.C.)

Articolul precedentO dubiţă s-a zdrobit de un gard la Pipirig, 4 persoane au fost rănite, unul dintre răniți a decedat
Articolul următorFoc pus la o casă din Petricani la miezul nopții
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.